lördag 2 april 2016

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo Moodlight 01

Förra året släppte Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo i färgen Moodlight 01. Det spekulerades mycket om det var en LE-produkt eller om den skulle stanna i Tom Ford´s sortiment som de flesta alltid hoppas på då det blir mycket hype kring en produkt. Och självklart Skin Illuminating Powder Duo finns hos Tom Ford´s fasta sortiment, dock säljer den slut snabbt... Vad är då Skin Illuminating Powder Duo?
Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo Moodlight 01 är en highlighter i puderform som är in delad i två färger. En ljus med vitare toner och en mer guldig som även går att använda som bronzer. Förpackning är det samma som t.ex. deras ögonskuggspaletter och man får även den lilla påsen till. I locket sitter en stor spegel, men jag saknar en lite travel borste.
Den övre delen har jag använt som en highligher till kindbenen, på näsan och på pannan medan den ndre lite varmare har fungerat som en rouge eller bronzer. Här talar vi inte om glitter eller en metalleffekt utan om superfint skimmer som ger ett perfekt glow till huden.
Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo - Moodlight 01
Här har jag swatchat av paletten och jag är så nöjd med denna lyxiga duo från Tom Ford!

1 kommentar: