fredag 8 mars 2019

Urban Decay Reloaded Palette

Det har kommit en ny palette från Urban Decay och vilken palette. Eftersom Urban Decay Naked Palette (den första som kom 2010) har utgått och kanske ersatts med denna nya var det mycket som skulle bevisas. Urban Decay Reloaded Palette är superfin och innehåller 12 ögonskuggor i metall, skimmer och matta formulas samt att de går från mjukt rosa till mörkare brunt.

Denna gång kommer det ingen borste eller kajalpenna med utan enbart 12 ögonskuggor och med en spegel i locket till ett pris på 455 kr. 
På utsida har de satt tre stora orkideér och den är klädd i ett satin tyg med upphöjd guldtext på. Fundera lite på hur tyget kommer att hålla sig efter ett tag. 
 
Ni kan se att de två yttre ögonskuggorna på varje sida är lite större och innehåller mer än de åtta i mitten. Dessa fyra är tänka som highlighter och transistionshadow och kommer att användas lite mer. 
Bribe, Barely Baked, Angel Fire, Retro 
 Reputation, Burn, End Game, Dreamweaver
 Distilled, Bucked, Boundaries, Blur
Barely Baked, Retro, Reputation, Dreamweaver
Jag valde att visa er några av färger och hur de upplevs vilket är bra, det är dock två som har mer glitter som jag inte riktigt gillar - Dreamweaver och Angel Fire. Både de matta och de skimriga är fina och håller bra kvalité. Retro är en spännande färg och även hela den vänstra halvan faller mig mest i smaken. Vem säger att nude är tråkigt?!
Bucked, Boundaries, End Game

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar