tisdag 13 november 2012

Five shades of grey!

Tänk att färgen grått har fått ett sådant uppsving i sminkvärlden så att det till och med kommer i en rouge! Det är Chanel som har lanserat sin konturrouge för att skapa snygga höga kindben. Rouget Ombre Contraste Notorious ingår i kollektionen Contraste Essentiels de Chanel och är helt LE-utgåva. Det är många som hakar på den gråa färgen i höst och den kommer i många olika skepnader.   
Chanel Ombre Contraste Notorious - mauve-taupe powder
För att fira startskottet för årets julhandel i USA som går under namnet Black Friday släppet MAC två saker under namnet Grey Friday och sakerna säljs enbart 23 november i USA. MAC Lipstick Grey Friday - blackish grey with silver shimmer (frost) och MAC Nail Lacquer Grey Friday -  black with silver suede pearl (frost).
För att förstärka den gråa känslan på läpparna skulle jag ha valt läppglanset Urban Decay Lip Junkie Lipgloss Perversion (sheer sparkling obsidian) - en mörkgrå lätt tonad färg som har silver skimmer i sig. Detta är ett läppglans som man kan använda över t.ex. läppstift för att få de lite mer mörka och intensiva.
Till dessa saker skulle jag nog använda MAC Eyeshadow Copperplate (muted mid-tone grey (matte2)) till ögonen, kinderna som eyeliner och även till ögonbrynen. En väldigt mångsidig ögonskugga som funkar till det mesta och den är även en nyans av grå...

2 kommentarer:

 1. Spännande med grå rouge så jag skulle mkt gärna vilja se om den verkligen skulpterar så bra som den utlovar

  SvaraRadera
 2. Läppstifet är så jävla coolt!
  Det är inte första gången jag ser det,
  och jag har velat ha det ett tag nu.
  Fast jag vet ju att det inte finns en chans
  att jag får tag på det.
  En superhypad produkt som bara säljs under en
  dag och endast i USA...*SUCK*

  SvaraRadera