måndag 12 november 2012

MAC Glamour Daze Collection Holiday 2012 - Kinder- och ögonprodukter

Jag valde denna gång att enbart köpa saker från MAC Glamour Daze Holiday Colour Collection för julen 2012. Jag hoppade över alla de fina seten och de olika kiten för ögon och läppar - tyvärr ligger de ofta bara kvar i min låda... Men jag köpte på mig flera fina saker från MAC Glamour Daze Collection och jag tänkte börja med att visa sakerna för kinder och ögon. Var jag har fått i pr-infon är att hela kollektionen skulle släppas den 8 november, vad jag har förstått blev det den 1 november istället. Utöver de vanliga sminksakerna köpte jag faktiskt på mig de sex Kids Helping Kids julkorten - allt för ett gott ändamål!
Display på årets julkollektion - Galmour Daze från MAC.
 Som brukar följde det med speciella "julpåsar" som man fick sakerna i.
Det släpptes tre rouger i Glamour Daze och jag valde två av dom, den som jag inte köpte var I´m the One som var en starkt blårosa färg. De färgerna som jag tyckte om var Easy Manner som bli betydligt mer mörkare och mer rosa än korall på kinderna och Small Vanity som var något annat än vad jag brukar köpa.
Easy Manner - Small Vanity
MAC Powder Blush Easy Manner - light dirty peach (satin)
MAC Powder Blush Small Vanity - dusty rose tan (satin)
Det släpptes fyra olika färger på Kohl Power Eye Pencil och jag har redan visat er Raven och den ständigt återkommande Feline. Jag köpte dock färgen Mystery som verkligen inte är vad den se ut i pennan. Ögonskuggorna som släpptes denna gång heter Extra Dimension Eye Shadow och de var åtta till antalet och jag köpte A Natural Flirt och Stolen Moment, pigmentrika som en blandning mellan puder och kräm - och kolla in mönstret i skuggan.
MAC Extra Dimension Eye Shadow A Natural Flirt - soft peachy nude
MAC Extra Dimension Eye Shadow Stolen Moment - dark taupe
MAC Kohl Power Eye Pencil Mystery - intense black with green pearl
MAC Glamour Daze är verkligen inte vanlig julkollektion med tanke på färgerna, utan här är saker som sticker ut. Dock gillar jag sakerna och vem kan få för många rouger :) Något som jag tyckte var riktigt kul vad de nya Extra Dimension Eye Shadow - små söta ögonskuggor den underbar finish.

3 kommentarer:

 1. Härlig kollektion och då särskilt skuggorna. Tack för bra och informativ genomgång av produkterna ! Söta julpåsar:)

  SvaraRadera
 2. Det ska bli kul att höra med om vad du tycker om de fina skuggorna! Har du tex dem från Lumene att jämföra med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det jag kan säga direkt är att de är väldigt pigmentrika och vackra färger. De blandas lätt och håller bra med en bas under.

   Radera