måndag 15 juli 2013

Recension: Formula 10.0.6 So Totally Clean Sensitive

Jag slarvar aldrig med rengöringen av ansiktet och det går på rutin med ögonmakeupremover, rengöring av ansiktet, ansiktsvatten, ögonkräm, serum och ansiktskräm. Just ansiktsvatten tar bort det där extra lilla smuts och förbereder på krämen och jag fick hem Formula 10.0.6 So Totally Clean Sensitive (99 kr / 200 ml) för sensitive skin. Ansiktsvattnet innehåller gurka, sjögräs och kamomill och finns att köpa på Åhlens och Kicks.

"Formula 10.0.6 So Totally Clean Sensitive är en skonsam, alkohol-fri rengörare och toner som används direkt på huden för ett uppfriskande, rent och fantastiskt mjuk resultat. Med extrakt från växtriket öppnas dina porer upp samtidigt som smink, olja och orenheter avlägsnas för en ren och strålande hy."
Jag har använt Formula 10.0.6 tillsammans med en bomullspad till hela ansiktet på kvällen och jag tycker att den gör sitt jobb bra. Denna fungerar mycket bättre till min hydtyp än mina förra recension av deras ansiktsvatten. Smuts och makeup försvinner bra och huden känns inte torr efteråt vilket jag kan uppleva ibland - betyget blir ett Godkänt.

1 kommentar:

  1. Hyfsad bra alltså och till ett fördelaktigt pris goody:)

    SvaraRadera