onsdag 2 april 2014

Recension: Kiehl´s Actively Correcting & Beautyfying BB Cream Fair

För ca ett år sedan kom den "nya" BB krämen från Kiehl´s. Jag blev redan nyfiken då men valde att avvakta ett köp. Kiehl´s Actively Correcting & Beautyfying BB Cream kostar 275 kr / 30 ml och kommer i tre färger fair, light och medium. Den innehåller vitamin c och en väldigt hög SPF på 50 PA +++ och den är både parfym-, paraben-, mineralolje-, och silikonfri samt att den också ska återfukta hela dagen.

Jag var på jakt efter en allt-i-ett produkt som jag enbart kan använda själv. Istället för att använda dagkräm, foundation och puder ville jag har allt detta i en produkt. I samband med att den även ska vårda huden och göra den bättre pga. vitamin c föll valet på Kiehl´s.   
Än har jag bara använt den någon vecka, men något som slår mig är att den doftar väldigt mycket av solkräm, kanske pga. det höga SPF skyddet den innehåller. Färgen Fair passar mig rätt så bra, dock tycker jag att den blir väldigt ljus precis vid applicering, men detta blir mer jämt efter hand och den "försvinner" in i huden. Kiehl´s BB kräm är också rätt så tjock i sin konsistens och man får verkligen arbeta in krämen för att den ska blanda sig snyggt i huden. Jag undrar egentligen om ska skulle ha köp Kiehl´s Actively Correcting & Beautyfying BB Cream om jag hade testat den innan, antaligen inte! Detta mest pga. den konstiga doften och att den är rätt så tjock... (Då jag började att reagera negativt på innehållet - reklamerade jag den hos Kiehl´s och fick pengarna tillbaka.)

1 kommentar:

  1. Bra att Kiehls har garanti på varorna för är man inte nöjd så ska man ju kunna reklamera.

    SvaraRadera