fredag 25 april 2014

Bobbi Brown Art Stick Dusty Pink

Det hör till att varje makeup märke ska ha sin tjocka läppstiftpenna i sortimentet. Något av det senaste i Bobbi Brown´s sortiment är Art Stick. Jag har testat några varianter i denna klassen, men Bobbi Brown´s variant är lite annorlunda. Den är som en tjock läppenna och är väldigt pigmenterad och krämig samt sitter på ypperligt under flera timmar. Bobbi Brown Art Stick (275 kr) kommer i ett antal färger, närmare åtta stycken och vad jag vet ska de stanna i sortimentet.

Alltid då jag ska testa ett nytt läppstift väljer jag en MLBB-färg alltså något som är mellan rosa och åt det kallare hållet. Denna gång föll valet på färgen Dusty Pink, en lite kallare rosa färg med underton av lila.
Art Stick är tjocka pennor med tillhörande pennvässare i den tjockare modellen. De är i svart plast med färgen på penna i toppen.
Bobbi Brown Art Stick Dusty Pink - a soft neutral pink
De är väldigt enkla att använda, då jag först målar med Art Stick som en läppenna i läppkanten för att sedan grunda över hela läppen. De ger mycket färg och håller bra under några timmar. Här kan man välja om man vill bita av lite färg eller applicera lite för att sedan köra med lite läppglans över. Valet är dit!

2 kommentarer:

  1. Jättefint men hade nod lagt lite glans över:)

    SvaraRadera
  2. Men gud vad läckert, passar dig så fint!

    /Aila

    SvaraRadera