tisdag 23 juni 2009

Up-date with MAC II; Late summer and fall

Nu blir det lite ny up-date med MAC; Det första är att Colour Craft kollektionen som jag skrev om kommer redan den 15 juli tillsammans med Naked Honey och inte i augusti som jag tidigare hade skrivit. Och det är ju bra :)


Så vad har vi MAC entusiaster att vänta under den sena sommaren och kommande höst?

Först ut är Love That Look Collection som kommer i september med massor av ögonskuggor, alla i Starflash formulan. Kommer att spanna in denna ordentligt i och med jag missade släppet med Starflash förra året.

Det kommer ytterligare tre kollektioner under september; Makeup Art Cosmetics (MAC)Collection, Jin Soon Choi for MAC (Nail Trend) och Flirt with Fall Collection. Den första ska vara riktigt stor med massor av olika saker och i olika färger, den andra är specialldesignade nagellack till MAC och den sista är lösögonfransar.


Den kollectionen som det redan har börjat att pratas om mycket är den helt svarta kollektionen som kommer i oktober Style Black Collection - All black Collection. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta med det återstår ju att se...

Som om detta inte räckte ska MAC ut med ytterligare tre kollektioner till i oktober :) In HD Collection, Fall Trend Collection och Dazzleglass Cremes Collection. In HD ska vara anpassad för den ny HD tekniken, Fall Trend går åt dova färger som grått och lila och Dazzleglass Creme är en blandning av de vanliga glittriga Dazzleglass och glossen som släpptes med Creamteam, alltså glittriga och vårdande på samma gång.


I november kommer designer sammarbetet med klädföretaget DSquared2. Med namn DSquared2 for MAC. Jag gillade förra årets sammarbete, med Emanuel Ungaro och kommer nog att gilla detta :) Två saker som jag fastnade för var Lip Erase och duo kombon av Scultp and Shape är bara pro och kul att det kommer i den "vanliga" buiken.
Av alla de kommande kollektionerna kommer Love That Look och DSquared2 for MAC locka mest :)
Sedan är det bara att blicka framåt och se vad MAC ska bjuda på till sin stora jul- och december kollektion, den som lever får se!


(Alla bilder purity.webblogg.se)

1 kommentar:

  1. OOOOOOOtroligt så produktiva MAC är. Verkar som om marknaden inte KAN bli mättad.
    Eller? :-)

    SvaraRadera