onsdag 17 juni 2009

EOTD #12 Go Sweden!!

Fick en lite kommentar att man skulle sminkt sig i de blå och gula färgerna under Sveriges nationaldag, men "-Emma sminkar sig bara med märkessmink!" och det tar jag som en komplimang :) Så nu när jag har införskaffat en gul ögonskugga så blir det en blå och gul make-up i Sveriges underbara sommartecken.

Började med Urban Decay Potion Primer över hela locket och upp till brynet. Tog sedan den gula skuggan Bright Future från MAC´s Style Warrior och la över hela locket med borste #239. Använda samma borste för att lägga Freshwater på halv locket ut mot yttre ögonvrån.

Tog borste #222 och la Deep Truth i globen, tonade ihop med borste #224 för att slippa skarpa kanter. Fortsatte att bättra på Deep Truth i globen. Borste #214 med Deep Shade och Deep
Truth under ögat och borste #219 i inre öonvrån med Bright Future.
Tog borste #252 med Femme-Fi som highlighter och applicerade under benet och en bit ner på Bright Future och Deep Truth. Suddade med #224 igen.


För en mjuk eyeliner använde jag borste #208 och skuggan Typografic och la närmast de övre fransarna. Applicerade en mjuk eye kohl innanför med under ögonfransarna i Smolder. Avslutade att ta Max Factor Masterpiece Beyond Length i #130 Moonlit black på övre- och undre ögonfransar. (Allt från MAC om inget annat står.)

Det blev en rolig make-up som blev bättre än väntat :) Så det är väl bara att ropa; GO SWEDEN!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar