lördag 8 maj 2010

MAC Collaborations - MAC´s samarbeten

Det här med olika samarbete mellan företag är kul och skapar lite av ett ha-begär :) Kläder, smink och mat allt för att konsumenterna ska falla som käglor och köpa och vist jag är en av dem!

Jag grävde djupt i stora sminklådan(!) och hittade ett läppglans från MAC´s samarbete med Alexander McQueen hösten 2007, fortsatte att leta och hittade ett Beautypowder och en Creme Colour Base från Emanuel Ungaro 2008 och vist överst låg sakerna från DSquared2 från 2009.

MAC for Alexander McQueen Fall ´07


MAC for Emanuel Ungaro


MAC for DSquared2

MAC for Alice+Olivia

Varje höst släpps make-up sakerna som ingår i årets kollektion. 2010 är det dags för designern Alice + Oliva att samarbeta med MAC, dock ser det inte ut som att dessa kommer att komma til Sverige. Detta känns som en relativt liten kollektion med tre nagellack, pigment och Dazzleglass.

Som sagt jag grävde lite i stora sminklådan och hittade några saker från just det MAC´s samarbeten.

MAC Lipglass Alexander Mcqueen Fall ´07 i färgen White Frost

MAC Creme Colour Base Emanuel Ungaro i färgen Fresh Morning. Här köpte jag även Emanuel Ungaro Beauty Powder i färgen Flower Mist Dew.

MAC Tinted Lip Contionor DSquared2 i färgen Fuschia Fix. Hela inlägget om MAC DSquared2 kan du läsa om http://emla82.blogspot.com/2009/10/mac-dsquared2.html och se swatches http://emla82.blogspot.com/2009/10/mac-dsquared2-style-black-swatches.html.
Och sedan är det bara att vänta på nya härliga samarbeten!

1 kommentar:

  1. Bra tanke. Samarbetet med olika modekreatörer ger troligen en bra helhetslook :)

    SvaraRadera