fredag 22 juli 2011

MAC Semi Precious - borstar #128 & #234

Sist ut bli det omtalade make-up bostarna i Semi Precious kollektionen från MAC. De går under det gemensamma namnet Split Fibre Brush och det släpptes fyra stycken. Jag köpte två av de fyra bostarna, en för ögonen och en till ansiktet.
#128 Split Fibre Cheek Brush

Saken med dessa nya bostar är att de är delade på mitten i en syntetisk (vit) del och en naturhår del (svart). Då man använder den vita sidan får man ett skirare resultat och kan "bygga" upp produkten mer. Det är främst avseda till mineral produkterna som MAC har, men det är bara att testa sig fram till vad man gillar bäst för användningsområden.#128 som ska vara avsedd för att använda till t.ex. highlighter, rouge eller andra puder produkter till ansiktet. Den är rätt så liten och kan säket använda till ögonskugga också. Skaftet på 19 cm är stort och skönt att hålla i. Borst håren är mjuka och det är en trevlig borste från serien. En likande boste från MAC skulle vara #129 fast #128:an är kortare och plattare.

#234 Split Fibre Eye Blending Brush

Jag tycker att denna lilla borste är en riktigt multi-tasker, där man kan pressa på skuggan med den vita sidan, creasa med den svarta och blend:a med hela toppen.


#234 är kanska platt och stum och rätt så lång, skulle väl likna den med en plattare #217.

1 kommentar:

  1. Tycker att #234 ser lite yvig ut...men jag kan ju ha fel...?

    SvaraRadera