söndag 10 juli 2011

Torrolja, kan det vara något?

Lika mycket som jag vill har orange läppar, bronzigt ansikte, guldig ögonlock och turkosa naglar på sommaren vill jag ha en skimmrande olja! Jag har dock lite svårt att bestämma mig om det ska vara utan eller med guld skimmer i och vilket märke man ska välja.
Kult produkten inom så kallade torr oljor är Huile Prodigieuse från NUXE. Finns som vanlig olja och med guld i, som jag upplever är väldigt guld skimmrande. Dessa kostar för 50 ml 245 kr och oljan med guld i 395 kr.
De huvudsakliga ingredienserna är 98,8% naturliga och detta är en olja för aniskte, kropp och hår. Den ska lugna och vårda och göra din hud sammetslen utan att bli fett samt håret glänsande.

Ett budget alternativ är Monoi de Tahiti oljan från Yves Rocher för 139 kr för 100 ml. Denna är dock inte en torrolja utan enbar en olja för att återfukta huden. Den doftar också väldigt starkt av just Monoi blomman.

Årets verkliga uppstickare på olja fronten är Shimmering Dry Oil från The Body Shop´s Honey Bronze kollektion, det är dock synd då det är en LE-produkt. 245 kr för 100 ml är ett verkligt fynd. Doften är så där lagom god och skimmert blir fint, passar dock bäst till överarmarna där man har lite mer färg än på underarmarna som liknade västa bling blinget.

4 kommentarer:

 1. Jag har NUXE guldskimmrande olja, är supernöjd!

  SvaraRadera
 2. Jag är också själv inne på NUXE, fast de vanliga oljan.

  SvaraRadera
 3. Nuxe är trots allt bästa valet. Den med skimmer. Bling *-)

  SvaraRadera
 4. Gillar båda oljorna från NUXE. Har dock aldrig testat dem i min hår.

  Gillade också Honey Bronze Shimmering Dry Oil, fast på ett helt annat sätt.

  SvaraRadera