söndag 24 juli 2011

Urban Decay 15th Anniversary - Eyeshadow Palette & 24/7 Glide-on Eye Pencils

Sanack om att Urban Decay släpper verkliga vill-ha saker med stor hype faktor på. Förra året var det Naked Palette och detta året släpps deras 15th Anniversary Palette. Urban Decay firar 15 år inom skönhetsmarknaden 1996-2011 med att släppa en ögonpalette och ett set med deras ögonpennor. 15 ögonskuggor i helt nya färger i full size storlek till ett pris av $55 och med släpp datum i USA den 12/7 och såklart som allt sånt här är den och pennorna limited edition.
Det är en himla fin förpackning och stor är den också. Smart att man kan ta ut själva paletten och använda den övriga förpackningen till en lite låda. Urban Decay´s formula brukar vara riktigt pigmentrik och krämig, tror även att dessa skuggr är så...

Det är verkligen en härlig blandning på färger man hittar i en stora paletten snygga neutrala och några färgstarka. Jag kan tror att där något för alla. Färgerna vi hittar i 15th Anniversary Eyeshadow Palette är; Midnight Rodeo, Tanited, Deeper, Midnight 15, Junkshow, M.I.A., Vanilla, Omen, Ace, Flow, Evidence, Blackout, Chase, Deep End, Half Truth.
Även ett set med Urban Decay´s kända 24/7 Glide-on eye pencils har släpptes i vintras, 15 full-size pennor för $92 och en pennvässare. Sex färger är nya och nio är gamla och i Urban Decay´s sortiment. Färgerna som var med i setet var; Asphyxia, Corrupt, Midnight Cowboy, Perversion, Stray Dog, Uzi, Zero, Baked, Binge, Bourbon, Electric, Mildew, Ransom, Rockstar, Stash.

15th eyeshadow paletten är jag så sugen på och jag hoppas att den kommer att dyka upp på det engelska webshopparna senare i höst. Jag vänta dock fortfarane på att Rollergirl Paletten för sommaren 2011 ska komma in där. Den som väntar får se!

2 kommentarer:

  1. Köp bara kööööp! Fan halva priset på caliroots.se, kan ju inte bli bättre =) Finns på Sneakers N Stuff också =)Kan vi vara snygga tillsammans, ska hämta ut mina i butik i Sthlm imorgon :D

    SvaraRadera
  2. Vilken palette! Skönhet som i en liten (stor) ask:)

    SvaraRadera