torsdag 31 januari 2013

Illamasqua I´mPerfection Collection - info

Idag (31/1-13) släpper Illamasqua sin vårkollektion för 2013 under namnet I´mPerfection. Detta är en lek med orden I´m Perfection och Imperfection som hela kollektionen handlar om. Illamasqua har här lagt fokus och hämtat inspiration från defekter som t.ex. ärr, fräknar och andra skönhetsfläckar.
Jag tycker starkt att pressbilden påminner om ett strutsägg och de nya nagellacken om en fågels fjäderdräkt. Det är säkert också nagellacken som kommer att få mest uppmärksamhet som jag är själv sugen på den beigea och blåa. Även duo rougen verkar spännande dock har jag redan både Katie och Lover och såklart det matta cerisa läppstitfet skulle vara kul att testa på. Jag upplever att det är pasteller som är blandade med svart glitter och de ska ge en känsla  av fräknar på naglarna.
Illamasqua I´mPerfection Collection innehåller: Nail Varnish (£14,50) Freckle, Speckle, Mottle, Fragile, Scarce  Powder Blusher Duo (£26) Lover & Hussy, Katie & Ambition, Beg & Bronzerella Lipstick (£16) Immodest Intense Lipgloss (£14) Shoot Precision Ink (£17) Abyss Blush-up Brush (£28,50)
Nail Varnish Spring 2013; Freckle, Speckle, Mottle, Fragile, Scarce (Bilder: Beauty Geek UK)

3 kommentarer:

 1. Hej Emma!
  Kul att du tittade in till mig, för då hittade jag ju även till dig och din fina blogg. Blir så glad när någon kommmenterar i min blogg. Så nu följer jag dig. Kul att hitta nya, bra bloggar. Ha det så bra. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du gillade min blogg ;)

   Radera
 2. Annorlunda promotionbild!

  SvaraRadera