lördag 23 mars 2013

Recension: Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask (495 kr / 100 ml) har vunnit flera priser och jag blev genast nyfiken. Det är en mask som först är i gel och i kontakt med luften och huden blir den till ett bubblande skum och  syresätter huden på tre olika sätt med bland annat C-vitamin. Den återfuktar huden med energi och ger den lyster. Man applicerar den på rengjord hy (ca 2-3 gånger per vecka) och låter den sitta under 5-10 min eller tills skummet är borta, sedan är det bara att skölja av.
Detta är en ansiktsmask som jag skulle vilja kalla en quick-fix, den ger snabbt lyster och fräschhet till ansiktet och är extremt rolig att använda med sin bubblande känsla. Dock är den relativt dyr (495 kr), men också dryg ca tre pumpar räcket till hela ansiktet. Jag skulle verkligen rekommendera Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask till alla som lite extra piff och betyget blir Mycket Väl Godkänt!

1 kommentar:

  1. åter som en läcker produkt! Älskar när det blir en transformation från gelé till mera bubbligt skum: Riktigt känner hur stor nytta den gör!:))))

    SvaraRadera