måndag 29 augusti 2016

Tom Ford Ultra-Rich Lip Color Revolve Around Me 06

Nu är det dags för att visa upp ett superfint läppstift från Tom Ford´s sommarkollektion 2016 som går under namnet Soleil Collection. Detta är inte som de vanliga Lip Color från Tom Ford utan det kallas Ultra-Rich Lip Color och ska vara mer återfuktande och inte lika matt som Lip Color blir efter ett tag. Färgen jag köpte är ett säkert kort och heter Revolve Around Me och är en perfekt vardagsfärg. Dessa läppstift som tillhörde sommarkollektionen var några tior dyrare än de vanliga läppstiften från Tom Ford. 
Ytterförpackning är i en härligt guldig ton och läppstiftens förpackning har färgen av vitt och guld och inte som de vanliga i bronzig brun. Själv formen på läppstiftet är mer kantigt och med TF-loggan tryckt överst.
 Tom Ford Ultra-Rick Lip Color Revolve Around Me 06 - peachy-beige
Färgen är perfekt och den känns väldigt skön och mjuk på läpparna som alla Tom Ford läppstift håller den ypperlig kvalité.
Tjusig som attan!

Tänkte visa skillnader mellan vanligt läppstift från Tom Ford. Här ser ni Lip Color till vänster i färgen Sable Smoke och Ultra-Rich Lip Color till höger i färgen Revolve Around Me 06.

1 kommentar:

  1. Underbara stift båda två och i så fina färger!!!

    SvaraRadera