onsdag 20 oktober 2010

MAC A Tartan Tail - Holiday 2010 Colour Collection

Det är bara 65 dagar kvar till julafton så vad passar då bättre än MAC´s julkollektion A Tartan Tail (en rutig saga (direkt översatt)). Den brukar ju bestå av olika delar en "colour collection", ögon-, läpp- och ansikts paletter, bortset, olika ögon- och läppkit och en del som går till Viva Glam fonden. Det är release datum i USA den 28 oktober och i Sverige 8 november.

Först är Colour Collection.


Gillar verkligen ögonskuggorna i år, MAC har skippat sina Minaralize skuggor (!). Tartan Shadows är pigmentrika och har ett underbart mönster av såklar rutor där själva linjerna som avdelar rutorna har en annan färg.
Pearlglide intense eyeliner, dessa mjuka, krämiga fina eyeliners har vi sett innan med Art Supply kollektionen. Den kom dock inte till Sverige.

Fem läppstift är där med mågra knalliga färger och dova. Något för alla.

Dazzleglass Creme är tillbaka och dessa är betydligt mer täckande än de vanliga Dazzleglass, dock inte mina favoriter bland MAC´s läppglans.Två rouge finns ett verkligen hotpink och ett lite ljust aprikos.Tre pigment som alla går mot den mörka färgskalan med skiftningar åt en färg.

Till sist två nagellack ett mellanrussinrött och ett mellanmörkbrunt med guldskimmer i.


Jag upplever inte allt kollektionen har en speciell röd tråd, eller så gillade jag förra årets kollektion så mycket så inget kan slå den! Dock ska jag absolut kolla in ögonskuggorna, läppstiften och eyelinerna...

1 kommentar:

  1. Instämmer Colour Collection Skuggorna är bara ett MUST! Undrar hur länge rurorna kommer att hålla? Alltid varit nåt visst med skotskrutigt i juletider:)

    SvaraRadera