lördag 20 augusti 2011

CLEAN Edp Skin

Jag är som sagt ett stort fan av CLEAN´s dofter och nu är det dags för ännu en. Cotton T-shrit som kom i våras var inte min typ alls, men den nya med namnet Skin är det verkligen :) Först läste jag om den i danska tidningen Costume och sedan av en händelse gick jag på den inne på Åhlens City i Malmö. Priset är som vanligt 30 ml för 450 kr och 60 ml för 695 kr, båda är i Edp. Då jag först sprutade den på en liten papperssticka luktade den absolut ingenting och jag försökte verkligen att finna någon doft. Då jag efter några timmar luktade på stickan igen var det en dov och inte specielt framträdande doft jag kände, väldigt försiktig och inte som de andra från CLEAN som kan lukta väldigt mycket.

Doften är inspirerad av att lukta som den delikata doften av just bar hud och det är toner av daggiga kronblad, varm musk, honeydew, lotus blomma och krämig vanilj. CLEAN Skin är fräsch, ren och lockande.

3 kommentarer:

  1. Cotton T-shirt gillar jag inte alls. Verkar som man kan spara pengarna även då det gäller Skin. Betala för något som inte doftar: Nej tack!

    SvaraRadera
  2. Den som heter fresh laundry gillar jag, denna doftade jag också till men den fattade jag heller inte tycke för. Original och Ultimate doftar underligt och Cotton tshirt fastnade jag heller inte för. Kul att det är så himla varierande med deras dofter.. :)

    SvaraRadera
  3. Fast warm cotton är bäst!

    SvaraRadera