tisdag 23 augusti 2011

YSL Rouge Volupté Lipstick

Japp, jag har många läppstift men inget super lyxigt från YSL-serie Rouge Volupté. Jag kan nog säga att jag tycker att YSL Rouge Volupé är höjden av lyxhylsa. Kolla bara in den guldiga, tunga, stora och vackra förpackningen med spegel på toppen av locket. Att sedan innehållet är krämigt och välpigmenterat gör det inte sämre. 290 kronor är dock ett saftigt pris för lite vardagslyx!
Det finns tre olika typer av Rouge Volupté; Den krämiga och pigmentrika original serien som kom först och utökas hela tiden på färger, YSL Rouge Volupté där hylsan är i guld och färgen på läpppstiften återspeglas i YSL.

Ca två år senare släpptes ett läppstift i samma serie med lite mer skimmer/frost formula fast med samma täckande förmåga och den kallas YSL Rouge Volupté Perle, där hylsan är i guld och YSL tecknet är i vitt.

Med sommar kollektionen 2011 kom en ny variant i Rouge Volupté serien. YSL Rouge Volupté Sheer Candy släpptes och liknar mest en form av läppbalsam eller ett läppglans fast i stift form. Här har man hylsan i silver och YSL i samma färg som stiftet. (Bilder: Google)

6 kommentarer:

 1. Det är verkligen urläckra och jag har många gånger stått vid YSL stället och tittat :)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. ETT kanske man kunde få köpa...ett endaste litet...det kan du(och jag) få unna dig(mig). Men om man bara ska ha ett blir det riktigt svårt att välja färg :P

  SvaraRadera
 4. Bara så lyxiga stift i fina kulörer. Men hur är kvalitén på stiften? Torra? Fuktåtergivande? etc.

  SvaraRadera
 5. Jag stod och tittade på dem på Malagas flygplats i lördags. Dock gillar jag skira läppstift och YSL's sådana kommer tyvärr inte i lika lyxiga hylsor så jag lät bli att köpa...

  SvaraRadera