fredag 19 augusti 2011

Recension: TIGI BED HEAD Colour Combat Dumb Blonde Shampoo

Samtidigt som jag klickade hem min beställning av Benefit Cha Cha Tint från Feelunique fick ett shampoo från Tigi´s Bead Head serie följa med. Vårdande innehåll som ska bevara färgen och motverka frizz samt göra håret mjukt och skydda. Tuben innehåller 250 ml och jag betalade £8,45 (ca 93 kr) tror att priset ligger på 199 kr i butik. Jag har sedan innan använt mig av mitt Glam Blonde från Redken, men efter som håret har vant sig vid det var det dags att byta till ett annat Blonde shampoo.

Det första som slår mig är den underbara doften på shampoot, doftar blommigt och ljuvligt. Även färgen som är lite rosatonat och konsistensen är lite rinning. Shampoot lödrar mycket bra vid första shampooneringen och håret känns friskt och rent efter. Det där med att färgen ska hålla och bevaras är det väl si och så med... En god doft, mjukt hår och ett bra pris bidrar till betyget Väl Godkänt.

1 kommentar:

  1. Bra grej att "chocka" håret- eller i alla fall att väcka upp det- med nytt schampoo. Gillar också att du fått tag i det till ca halva butikspriset:)

    SvaraRadera