torsdag 27 december 2012

Sephora shopping vol. 6

Då var de shoppat hos Sephora igen! Denna gången blev det en makeupborste som har varit slut hos dom ett bra tag som jag äntligen fick tag i - jag har även redan testat den och den är riktigt bra och tänkte visa den i ett eget inlägg senare. Jag har även köpt en ny makeup rengöring för ögonen och en liten mini läppenna samt två shower caps.
Sephora Collection; Shower Caps Peony och Laguna, Waterproof eye makeup remover, Classic Mineral Powder Brush #45, Nano Lip Liner Candid Candy #4.

4 kommentarer:

 1. har följt din blogg ett tag nu & kände att det var dags att lämna ett litet fotspår ;)

  jag är själv make up-nörd ända in i själen & ÄLSKAR din blogg! superbra inlägg som känns genuina, informativa & engagerade.

  har klämt på sephora-borsten ett par gånger. har du testat den till flytande foundation? jag skulle även uppskatta ett litet utlåtande på make up for ever hd foundation om du har tid & lust :)

  stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad jag blev när jag läste din kommentar, TACK!

   Angående Sephora borsten har jag enbart använt den till mineral foundation både i dosa och lös, den funkar säkert även till flytande, det är bara att testa sig fram. Jag håller på att testa av MUFE HD Foundation efter som jag fick två små prov på den. Jag har dock tyckt att #117 passar mig bäst. HD foundation blir väldigt matt på huden och ger en mellan till full täckning, jag gillar den dock tror jag inte att jag kommer att köpa en hel flaska då mitt hjärta klappar för MAC MSF Natural!

   Radera
 2. Känner mig plötsligt sugen på att köpa en läppenna;) Är Sephoras bra och billig? Annars, vilken rekommenderar du? Vill gärna att den ska vara mjuk och lättarbetad!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sephoras läppennor är helt okej i pris 50 kr för en liten penna, men ven använder upp en hel läppenna...? Det finns flera fina färger det är bara att se vad just du passar i!

   Radera