tisdag 1 oktober 2013

MAC Indulge Collection - fyra ögonskuggor & ett läppstift

Det blev såklart lite saker från MAC fina höstkollektion MAC Induge Collection som kom den 8 september (dock har det varit lite förseningar har jag förstått). Jag gillar att MAC har släppt LE-färger i de vanliga single ögonskuggorna, på senaste tid har det nästan enbart varit paletter eller andra former på ögonskuggorna. Jag köpte fyra av de åtta släppta färgerna på ögonskuggorna och ett av fem läppstiften. Här kommer lite swatches och bilder!
Av ögonskuggorna fick de tre mörka färgerna följa med hem och även knallgula Three Ring Yellow. Tre av dom är i Veluxe Pearl formula som är pigmentrik och skimrande. Den sista Beluga är i velux, lite torrare...
MAC Eyeshadow Beluga - dark charcoal with multi-dimensional pearl (velux)
MAC Eyeshadow Sex & The Oyster - mid-tone grayed blue green (veluxe pearl)
MAC Eyeshadow Deep Cravings - dark shimmery grey (veluxe pearl)
MAC Eyeshadow Three Ring Yellow - bright sulfer green yellow (veluxe pearl)
Beluga - Sex & The Oyster - Deep Cravings
 Three Ring Yellow
Som sagt var det enbart ett läppstift som jag köpte, den lillarosa Feed the Senses. Den är en krämig historia som är väldigt lättburet och som vanligt är det i vaniljdoft. Den sitter dock inte på så bra utan håller runt två timmar.
MAC Lipstick Feed the Senses - mid-ton mauvey nude (luster)

1 kommentar:

  1. Skuggorna är jättefina inte minst Beluga. Toppen att de kommer som singelskuggor!!! Three Ring Yellow är ju unik i sitt slag. Kul!!!

    SvaraRadera