fredag 8 januari 2010

Projekt Mulberry Bayswater

Tänkte på ett projekt som jag läste på http://malenami.com där hon ville ha ett par Christian Louboutins skor (vem vill inte det?). Där hade hon slagit ut kostnaden under ett visst antal dagar och vad hon skulle ha fått betala/spara varje dag, typ många bäckar små.....

Jag har då kommit på ett litet projekt jag skulle kunna börja med och sedan avsluta med att köpa en Mulberry väska i modellen Bayswater i svart läder. Förtillfället på www.mullberry.com kostar Bayswater 750 euro, vilket innebär ca 8000 kr. Räknar man på ett år 365 dagar 52 veckor bli detta ca 667 kr varje månad eller ca 154 kr per vecka eller 22 kr per dag under ett år. Fast jag vill ju inte vänta så länge.....:)

7 kommentarer:

 1. Allt är ju en fråga om prioriteringar. Trots allt är ju summan per dag ändå mindre än vad många människor per dag lägger på cigaretter. Lycka till med projektet!!

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Jag vill också ha en bayswater, såå snygg! Kanske skulle börja spara... =)

  SvaraRadera
 3. Det är något som man allt får göra om man vill ha en Bayswater, spara alltså!

  SvaraRadera
 4. Alla tjejer drömmer OM en Bayswater Själv Känner jag mig sminkad JAG kille sa Går Jag och hitter en svart bayswater Otur för MIG

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha den. Det är ju mycket pengar men med tanke på att folk köper mobiler för 6000 kronor så ska man nog inte tänka för mycket på konstaden. Men jag får nog vänta tills nästa år med att köpa den. Haha.

  SvaraRadera
 6. Har du köpt väskan ännu? Jag vill se bilder!!

  SvaraRadera