torsdag 10 februari 2011

MAC Sheen Supreme Lipstick - info

MAC kommer med en ny typ av läppstift med kollektionssläpp den 15 mars står det i press-infon, men de brukar vara släpp 8:de varje månad... De nya läppstiften kommer att bli permanenta i sortimentet och vad jag har förstått ersätta de gamla Slimeshine Lipstick. De nya Sheen Supreme Lipstick kan dock inte jämföras med Slimshine Lipstick då de är mer krämiga och pigmentrika kommer också i olika finish som pearl eller creme. De är mjukgörande och är inte klibbiga. Läppstiftshylsan är blank och med samma design som Prolong Wear Lipstick.


Sheen Supreme Lipstick kommer att komma i 14 olika färger med 3,6 g. ivarje och ha ett pris på DKK 150, SEK 180, NOK 160.
Supremely Confident, Bare Again, Can´t Get Enough, Behave Yourself, Gotta Dash!, Full Speed, Insanely It, Ultra Darling, New Temptation, Quite the Thing!, Impressive, Look at Her!, Can´t Resist, Good to Be Bad
MAC Sheen Supreme Lipstick i Full Speed (Bright clean yellow pink).
Som vanligt är det alltid spännande då det kommer nya saker och jag brukar alltid kolla in de beige:a och läppnära nyanserna så även här.

1 kommentar:

  1. Ultra Darling- ser ut som en sån där brunrosa som jag för min del alltid brukar kolla in. Fint namn med :)))

    SvaraRadera