måndag 29 april 2013

Recension: EYEKO Skinny Brush Mascara

London baserande märket EYEKO har nyligen släppt tre av sina maskaror hos Kicks tillsammans med en flytande eyeliner. De kommer med olika borstar för att man ska kunna skapa de ögonfransar man önskar. De finns i Skinny-, Curvy- och Fat Brush . Jag köpte EYEKO Skinny Brush Mascara (199 kr / 8 ml) och den ska ge "Long & Tall Lashes" samtidigt som den är vattenfast, inte smular och kladdar, har en intensiv svart färg, håller 12 timmar och har en botanisk blandning med Pro-vitamin B. Ideén med EYEKO´s maskaror är att man ska kunna kombinera olika borstar för att få helt perfekta ögonfransar. 
EYEKO´s maskaror kommer i silvriga tuber och just Skinny Brush har en slimmad smal borste med en vriden spiral effekt. Den ska komma åt även de allra kortaste ögonfransar och göra de långa.
Det gäller att arbeta upp längden på fransarna och för att undvika kladd på huden får man med ett litet plektrum som man sätter vid franskanten för att skydda och målar sedan på ögonfransarna. Den sitter på mycket bra under dagen dock är den lite svår att få bort på kvällen - det gäller att ha en bra makeupremover. Mitt betyg blir ett starkt Väl Godkänt!
Snyggt, hållbart och långa fransar! Me like :)

2 kommentarer:

  1. Jättesnyggt! Bättre än lösa fransar även om resultatet ser ut som det var det :)

    SvaraRadera