fredag 4 april 2014

Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheek - Calypso Coral 2 & Powder Pink 6

Först hade vi krämögonskuggorna, nu har vi kommit fram till krämrouget. Är det någon som kan leverera är det BB-kvinnan herself - Bobbi Brown. En liten dosa i svart plast innehåller 3,7 gram och kostar 275 kr, inte speciellt billigt men jag tycker att man får vad man betalar för. 
En liten rund dosa i svart blank plast med Bobbi Brown texten i vitt på utsidan och med spegel i locket finns de olika färgerna. De är lätta att bygga upp och det snygga med just dessa krämrouge är att finishen blir lite skimrande eller med en dew-effekt.
 Powder Pink 6 - Calypso Coral 2
Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheeks Powder Pink 6 - a light pink
Det är tänkt att man ska kunna använda krämrougen till både kinder och läppar så på övre bilden har jag använt Powder Pink 6 till både kinder och läppar och på undre bilden ser ni hur det ser ut på läpparna.
Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheeks Calypso Coral 2 - a bright coral
Jag har även gjort samma sak med den andra färgen Calypso Coral 2 som jag gjorde med den första. Applicerat samma produkt på både kinder och läppar på bilden ovan och läpparna ser ni under.
För att se att det två färgerna Calypso Coral 2 (vänster) och Powder Pink (höger) är rätt så olika har jag även fotograferat de tillsammans.
Av de två färgerna skulle jag säga att Calypso Coral 2 ger mer färg och ett "fräschare" look, med Powder Pink 6 är en perfekt vardagsfärg som är ett mellanting mellan lätt brun och rosa.

1 kommentar: