torsdag 17 april 2014

Recension: Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 UVB/UVA Porcelain

Efter min flopp med Kiehl´s BB Cream köpte jag faktiskt ännu en ny ansiktsprodukt. Det blev att jag testade på Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 UVA/UVB (445 kr / 40 ml) i färgen Porcelain - vilket jag har läst och hört väldigt gott om.
Så här står det på Kicks hemsida, där jag köpte min tub. 

"Laura Mercier´s Tinted Moisturizer är perfekt för alla hudtyper och ger ett idealiskt skydd mot både UVA- och UVB-strålar med Spf 20. Denna tunna och lätta fuktcreme ger en aning färg och kan användas i stället för en foundation. Den ger ett mycket naturligt resultat samtidigt som den ger din hud en hälsosam lyster och jämnare hudton. Fuktighetsgivande formula som mjukar upp fina linjer. Ger en naturlig och fräsch lyster. Innehåller ett vitaminkomplex som skyddar din hud mot fria radikaler.Ger ett jämnt och långvarigt resultat. Icke komedogen. Lauras Tinted Moisturizer är USA´s mest sålda färgade dagcreme och har vunnit många fina utmärkelser!"
Laura Mercier Tinted Mosturizer är i den lite dyrare klassen, men det är en stor tub man får på 40 ml och lite räcker rätt så länge. Jag använder denna över min vanliga dagkräm för att slippa torrhets fläckar och fixerar sedan med ett puder. Färgen Porcelain passar utmärk under största delen under året på sommaren ska jag dock ha färgen Nude som är aningen mörkare. Detta är en bra vardags "foundation" som passar mig utmärkt, men pga. priset blir det 4 av 5 i betyg.

2 kommentarer:

  1. Dur då det är väl prisklassen som genererar betyget?:))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte mer på att den är rätt så dyr och hade den varit lite billigare hade det blivit en top 5.

      Radera