torsdag 14 maj 2015

Marc Jacobs Beauty har landat i Sverige!

På Sephora kan man nu äntligen köpa Marc Jacobs Beauty! Jag var där på release dagen och köpte tre finfina saker. Jag skulle vilja säga att priserna ligger som NARS, Chanel och Dior på ca 320 kr för ett läppstift och ett rouge på 350 kr.
Förpackningarna är i svart blank plast med Marc Jacobs skrivet i silver på dom - enkelt och snyggt
Vi börjar med rouget jag köpte - egentligen skulle jag köpte en annan färg (206 Reckless), men just den hade de inte fått in så jag slog till på en mörkare. 
Marc Jacobs Shameless Bold Blush (350 kr) kommer med en spegel i locket och formulan påminner om MAC´s Extra Dimension Blush med sin kompakta pressade yta som ger skimmer och blir som puder på kinderna.
Färgen som jag tillslut köpte var 214 Promiscuous vilket är en "warm rose".
Jag upplever att man får med sig bra med färg när man tar med finger dock inte lika mycket på en borste vilket gör att man kan reglera pigmenteringen efter tycke och smak.
Självklart köpte jag ett läppstift och jag valde den nya "New Nuders"-serien med skirare formula och beiga förpackningar - lite annorlunda.
Marc Jacobs New Nudes Sheer Lip Gel 110 Role Play (315 kr) är en "dusty rose" och är super skön på läpparna. För att vara sheer täcker den väldigt bra och jag skulle inte säga det egentligen.
På bilden ovan har jag applicerat Role Play för sig själv på bara läppar.
Riktigt snygga är läppennorna som finns i tre färgen. Marc Jacobs #(P)Outliner Longwear Lip Pencil  (215 kr) är longwear och innehåller kollagen samt är gelebaserad. Färgen som jag köpte är Honey(Bun) 302 och beskrivs som en "rosy nude".
På bilden är det swatches på Honey(Bun) och Role Play.

Ovan Lip Pencil Honey(Bun) själv och nedan tillsammans med Role Play.
Jag har använt alla tre produkterna från Marc Jacobs på bilden nedan.
Då man köpte två saker fick man en liten GWP och jag valde Marc Jacobs O!Mega Lash Volumizing Mascara i Blacquer 30.

2 kommentarer:

  1. Kvalitet! Läppstitet är ju bara jättesnyggt på!!!

    SvaraRadera
  2. Japp, läppstiftet var en höjdare.

    SvaraRadera