torsdag 21 maj 2015

TOM FORD Lip Color Nude Vanille 12

Jag har i år suktat över Tom Ford´s makeupserie, det har dock bara varit möjligt att köpa utomlands men under hösten 2014 kom den till Sverige och den finns att köpa på Åhlens City och NK i Stockholm. Jag skickade ett bud som kom hem med lite god saker och nu vill jag bara testa mer! Näst på tur står rougerna, ögonskuggspaletten och krämögonskuggan, självklart fler läppstift och nagellack. 
Det som jag skickade bud om var på nagellacket Toasted Sugar 02 och läppstiftet Nude Vanille 12 - två enkla färger som jag hade swatchat upp innan.
Lyxiga hylsor i guld och en mörkbrun nyans - nice!
Vi börjar med Tom Ford Lip Color Nude Vanille 12 (415 kr) som är en nude färg med dragning åt rosa. Den är rätt så matt och innehåller inget skimmer och täcker otroligt mycket samt håller bra under dagen. Det behövs inte mycket färg på läpparna för att det ska bli helt täckande och det räcker till och med att bara applicera på nedre delen och "smacka" ihop färgen.
Kolla bara in TF loggan i toppen på läppstiftet.
Tom Ford Lip Color Nude Vanille 12 - creamy nude pale pink
Här har jag applicerat rätt så mycket för att visa upp färgen på ett bra sätt. Ni ser även att Nude Vanille är mycket täckande och krämig. Jag kan uppleva att den kanske är aningen för ljus med detta fixas lätt med en lite mörkare rosa läppenna. Jag har kört med Giorgio Armani Smooth Silk Lip Pencil #04 och Burberry Beauty Lip Definer Sepia vilket har fungerat bra att mörka ner Nude Vanille med.

Älskar man läppstift och kan lägga 415 kr får man också vad man betalar för. En underbar förpackning, hög pigmentering och hållbarhet samt en känsla mjukhet.
Jag kan inte annat än saga att Tom Ford Beauty är makeup på lyxnivå!

1 kommentar:

  1. Härligt när alla förväntningar blir uppfyllda!

    SvaraRadera