lördag 4 juni 2011

Lipstick Queen Medieval

Kvinnan bakom märket Lipstick Queen heter Poppy King och är en sann läppstifts älskare. Lipstick Queen kom in på den svenska marknaden för ett par år sedan men verkar har försvunnit igen. Vi kunde köpa Lipstick Queen genom blush.se (som antagligen gick i konkurs efter massa skriverier). Lipstick Queen har sina läppstiftsserier uppbyggda på färgpigment med serien Saint med 10% färgpigment i läppstiften och Sinners med 90% färgpigment. Färger är de samma det är bara pigmenten som skiljer den åt. Det finns även ett svart skirt läppstift, läppennor, läppglans och olika såkallade läpplack allt för att passa alla. Jag klickade hem ett av deras läppbalsam som Poppy vill beskriva den, i färgen Medieval. Vet inte riktigt när detta kan ha varit med runt 2008, det vill säga när blush.se fortfarande var igång.
Förfackningen är en mörkröd metallhylsa.Färgen ser verkligen röd ut om man bara tittar på själva läppstiftet men på huden blir den väldigt fin och lättburen. Ett lätt färgat läppbalsam.På Lipstick Queen hemsida kan man läsa att Poppy har skapat denna färg utifrån att den ska passa alla hudtyper, inte kännas som ett läppstift och man bara ska få lätt vårdande fina svullna körsbärs läppar :)

3 kommentarer:

  1. Jag beställde också detta och flera andra läppstift från Lipstick Queen när Blush.se fanns, jättesynd att man inte kan få tag på dessa läppstift i Sverige längre för dom är jättebra!

    SvaraRadera
  2. Verkligen jättefint på läpparna! När jag ser stiftet i hylsan kunde jag inte ana det fina skira resultatet.

    SvaraRadera
  3. Anja: Jag hade lätt beställt fler om det hade gått :)

    SvaraRadera