onsdag 8 juni 2011

Too Faced - Best-off Palette

Lagom till sommaren lanserar Too Faced ett samling kit med deras mest populära ögonskuggor från deras paletter. De har tagit två skuggor av varje palette från Natural Eye, Smokey Eye, Naked Eye och Romantic Eye, totalt åtta skuggor på 0,9 gram vardera. Ögonskuggorna som vi hittar i Eye Love Eye Shadow Collection till ett pris av 349 kronor är Heaven, Push-Up, Silver Spoon, Smolder, Satin Sheet, Like a Virgin, Honeymoon och Ever After även de speciellt "How-to" korten och en mini Anti-Crease Eye Shadow Primer på 3 gram medföljer.


Too Faced lanserar även ett avancerat 24-lip plumping system med den kända Lip Injection. Lip Injection för dagen i ena änden och ett serum i andra som ska verka under natten. Lip Injection Advanced Plumping System innehåller 9 gram och kostar 399 kronor. Too Faced hittar vi på eleven.se, nelly.se och på Matas.

1 kommentar:

  1. Är lite sugen på den här men om jag känner mig själv rätt så kommer jag lyckas hålla tassarna borta. Fina färger men jag skulle helst köpt dem en och en

    SvaraRadera