tisdag 28 maj 2013

NARS hos mig!

Vi beautynördar kan äntligen skratt oss lyckliga då vi kan köpa NARS i Sverige hos Sephora! Det var inte en dag för sent och att man kan känna och klämma samt testa innan köp är bara det underbart. I förra veckan var jag förbi Sephora på Emporia och gick rakt på NARS montern - valet föll på ett rouge som NARS är super på och en ögonskugga.
Svarta förpackningar med vit text och ytan är i lite matt gummi. Inuti både rougen och ögonskuggan är där en spegel.
Jag vill ha en basic ögonskugga som fungerar till olika saker och valet blev färgen D. Gorgeous som är matt ögonskugga. Färgen fungerar bra till lila, kalla bruna, grålila och rosa.
NARS Eyeshadow D. Gorgeous - matte dusty lilac
NARS håller toppkvalité på sina rouger och det är faktiskt det jag har mest därifrån och gillar mest. Den jag valde är en starkt blårosa med svagt silverskimmer i - färgen Gaiety som var med vårens kollektion 2012 och har sedan blivit permanent i sortimentet.
NARS Blush Gaiety - bright candy pink
 Gaiety - D. Gorgeous
Rouget Gaiety har en svag pigmentering för att vara så stark i sin egen färg. Det bli ett snyggt glow av den fräscha färgen och det blir även en silverlyster av rouget. Ögonskuggan D. Gorgeous är en enkel basfärg men det behövs en bra primer för att få upp färgen. Och priset? - Rouget 300 kr och ögonskuggan 220 kr - men det är NARS!

4 kommentarer:

 1. Hög prisklass så då ska man ju kunna få toppkvalitet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå NARS ligger rätt så högt om man se till de svenska priserna...

   Radera
 2. hade ingen aning om att sephora på emporia börjat sälja NARS :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh yes NARS in da' house! Så nu har du ännu en anledning att ta dig dit :)

   Radera