söndag 5 maj 2013

& Other Stories Beauty

Jag hade mitt sikte inställt på den nyöppnade butiken i Köpenhamn senast jag var där. & Other Stories är H&M-baserad och har lite COS feeling över sig. Hos de två butikerna som ligger i Norden så finns det en på Ströget, Amagertorv 29 i Köpenhamn och en på Biblioteksgatan 11 i Stockholm och det finns kläder (mellan storlek 34-42), underkläder, skor, hudvård och smink samt smycken och väskor och övriga accessoarer. Såklart tittade jag extra mycket på beauty avdelningen och köpte några saker... Överlag är jag väldigt positiv till butiken och konceptet och jag gillade & Other Stories mycket!
Det blev en blanding av nagellack, ögonpenna och rouge som fick följa med hem.
Eye Pencil i färgen Marrabas Orange köpte jag först som en läppenna, men den bli lite torr på läpparna och funkar bättre till vattenlinjen i ögat (som den är tänkt för). Färgen är en perfekt kontrast till blå ögon och den har en lite orange koppar färg på sig.
Eye Pencil (SEK 80, DKK 65) Marrabas Orange - rostig orange med metalleffekt
"Go girl, seek happy nights to happy days..."
& Other Stories rouger är verkligen fina och väldigt mjuka de har olika citat stämplade i puderrouget och det fanns flera fina färger. Jag köpte färgen Organza Coral som är en ljusare korall med stark dragning åt orange - verkligen somrigt.
Blusher (SEK 120, DKK 95) Organza Coral - ljus persikokorall
Det fanns mängder med nagellack och det lilla jag har hunnit testa är att de är mycket bra. Här blev det två olika färger; Damask Rosé och Gazar Bronze.  
Nail Colour (SEK 70, DKK 55) Damask Rosé & Gazar Bronze
"Scattered cherry blossom petals after the rain..."
Det fanns inte bara smink utan väldigt fina hudvårdssaker också som shower gel, body lotion, hand lotion och produkter för ansiktet och naglarna. Jag köpte en Hand Soap (SEK 50, DKK 40)  i den mjuka körsbärsbloms doften Shinjuku Bloom.

4 kommentarer:

 1. Ohhhh... jag vill ha deras kontureringskrämprodukt eller vad det heter. Måste dra dit inom en snar framtid känner jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De hade mycket fint och ett stort sortiment!

   Radera
 2. Cherry blossom-lacket och rouget ser fiiiint ut. Över huvud taget fräscha produkter!

  SvaraRadera