måndag 13 maj 2013

Recension: Formula 10.0.6 Three Times Sublime

Jag har fått hem en 3-i-1 rengöring från Formula 10.0.6 nyligen. En tub av Three Times Sublime 3 in 1 Blackhead på 100 ml kostar 99 kr. och finns att köpa på Kicks och Åhlens.

"Three Times Sublime är en 3 in 1 produkt från Formula 10.0.6. Tvätt, mask och mjukgörande skrubb i ett. Innehåller rosa grapefrukt som verkar uppiggande med sin friska doft samtidigt som den rengör lätt oljig hud utan att torka ut. De exfolierande jojobakulorna lämnar din hud len och slät efter användning." 
Egentligen är denna 3-i-1 produkt alldeles för stark för min hy, men vad gör man inte då man vill testa något nytt... Det är ett smart koncept med att ha både rengöring, peeling och mask i en och samma tub och jag gillar kombinationen av jojoba och pink grapefrukt (som man även känner i själva peelingen som korn). Three Times Sublime appliceras på redan rengjord hy och ska sitta i 10-15 min, efter tiden masserar jag in den och peel:ar lite samtidigt efter det sköljs masken bort. Huden bli len och slät men jag upplever den lite för kraftig till just min hudtyp. Betyget blir ett helt klart Godkänt.

1 kommentar:

  1. Personligen så när det gäller hudvård blir jag lite undrande inför 3-1produkter. Fungerar den? Eller det är kanske därför den känns så stark?

    SvaraRadera