tisdag 7 maj 2013

Recension: MAC Studio Finish Concealer SPF 35

I fredags var jag inbjuden till ett väldigt trevligt event inne på NK i Stockholm. Det var MAC som bjöd in till den omgjorda stora PRO-disken på NK och det ordnades med även en klass i deras nya Technique Classes, som man även kan boka i grupp om man själv är intresserad. Som första disk i Sverige erbjuder nu MAC att man kan ansöka om ett PRO-Card som gäller för personer som är make-up artist, journalist, skönhetsbloggare och scenartist, pris 300 kr/år. Tyvärr fick jag tacka nej till eventet på grund av olika saker, men jag vill passa på att tacka MAC stort för inbjudan!
Jag tror att jag har testat på alla concealers från MAC (med olika resultat) och den senaste jag köpte är MAC Studio Finish Concealer SPF 35 (180 kr / 7 g.) i färgen NW20. Färgen NW betyder att den är "not warm" och är då åt det kallare rosa håller och 20 står för hur mörk concealern är - där det går från ljus 15 till mörk 50. MAC Studio Finish Concealer SPF 35 kommer i de vanlig små MAC ögonskuggsförpackningarna och är av plast med ett snäpplock.  Den är i en lättvikt formula och är väldigt krämig och täcker mycket bra. Vattenfast, solskyddsfaktor 35, doftfri och med ett innehåll av vitaminer A och E samt kiseloxid fungerar den utmärkt till utslag, acne, mörka ringar under ögonen och tatueringar.

Bästa resultat får man om man värmer upp concealern mellan fingertopparna lite då den blir mer lättjobbad och krämig. Jag har använt både MAC Concealer Brush  #195 och/eller fingrarna då jag har applicerat den runt ögonen, näsvingarna, näsan och på lite småställen i ansiktet. Den täcker väldigt bra samtidigt som den inte blir torr och kakig, vilket är ett stort plus! Förpackningen är kanske inte den mest hygieniska, men praktisk då den är liten och lätt. MAC Studio Finish Concealer SPF 35 är en smart och praktiskt liten sak som man kan lite på gör sitt jobb, jag har använt mig mycket av den senaste tiden - betyget blir ett stark Väl Godkänt!

2 kommentarer:

 1. Bra och utförlig recension så tack för den!
  Hoppas att du får inbjudan till event i Cphagen då istället:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det får vi hoppas på!

   Radera