måndag 27 augusti 2012

Recension: Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara - Black Sapphire

Då ska jag försöka mig på en recension av den nya maskaran från Max Factor. Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara i den blåa färgen Black Sapphire som ska lyfta ens blå ögonfärg. Maskaran innehåller 9 ml och kostar 130 kr.

Om vi börjar med själv borsten så är den rätt så hård och gjord av gummi, vilket jag tycker om. Max Factor har igen använt sig av deras ifX-borste som omsluter fransarna och ger de bra med volym. Den är lätt att använda och separerar fransarna fint - riktigt bra faktiskt.
Nu till själva saken med denna maskara - färgen! Den släpps i fyra olika färger, en för varje ögonfärg. Tanken är att ljuset ska reflekteras i pigmenten i maskaran för att skickas tillbaka och ge en effekt av en klarare och starkare färg åt ögat.
Eftersom jag har blå ögonfärg blev det såklart den blå färgen jag köpte som heter Black Sapphire och som jag upplever som en metallisk blåsvart färg. Tyvärr blir det inte riktigt den effekten som jag vill ha med det är ändå en väldigt bra maskara som hanterar fransarna finfint.
För att summera denna maskara så lyfts inte min egen ögonfärg som jag hade hoppat, men jag gillar Max Factor Eye Brightning Tonal Black Mascara och hela grejen med en lite färgad maskara är kul. Själva formulan och borsten är väldigt bra och det bli ett klart Väl Godkänt i betyg!

2 kommentarer:

  1. Toppen ! Em sådan blå vill jag också skaffa mig:)

    SvaraRadera
  2. Åh jag har också precis recenserat denna mascara för blå ögon och har riktigt svårt att bestämma mig om den funkar eller inte haha :)

    SvaraRadera