tisdag 6 december 2011

Daphne Guinness Collection for MAC - swatches

Då har jag letat upp lite saker som jag redan hade och som kommer med Daphne Guinness Collection for MAC i januari. MAC´s samarbete med konstnären, mamman, jounalisten, artisten och designern Daphne Guinness känns enkel och sval med en liten edge.


Både Powerpoint Pencil i Engraved (till vänster) som är en "etched-on forever black" och Eye Brows i Fling (till höger) som är en "light taupe" finns redan i det permanenta sortimentet, men är med i kollektionen ändå.

Pigmentet i Circa Plum har vi sett innan med Rose Romance kollektionen från 2009. Det är ett fint lätt använt pigment som passar till det mesta och färgen är en "frosty dirty mid-tone lavender" enligt MAC.

Jag tror att jag talar för många då jag säger att det är bra att Blush Ombré är tillbaka, om bara får en kort period. De släpptes först med Spring Colour Forecast under våren 2010 och blev en succé. Just det koralliga Ripe Peach blev väldigt hypat. I kollektionen fanns även de två som man släpper igen; Azalea Blossom och Vintage Grape. Jag har Azalea Blossom från innan och färgen är en light cool pink enligt MAC.

Azalea Blossom är en riktig kalla ljus rosa färg som passa bra till mycket och är väldigt pigmentrik.


Swatches på Azalea Blossom, Circa Plum, Engraved och Fling.

4 kommentarer:

 1. Det blir LÄTT båda rougen som får flytta in hos mig!

  SvaraRadera
 2. Azalea Blossom är himla fin, den har jag också! Jag sörjer fortfarande att jag inte fick tag på Ripe Peach, synd att den inte kom tillbaka :(

  SvaraRadera
 3. Vid förra släppet var det enbart Vintage Grape som jag inte köpte, kanske nu....

  SvaraRadera
 4. Pigmentet ser fint ut!

  SvaraRadera