fredag 16 december 2011

"Från läppglans tjej till läppstifts kvinna"

Jag har tänk en hel del på det där hur man ändra sina makeup rutiner desto äldre man blir. Jag har alltid varit en "läppglans tjej", hade mängder med läppglans eller läppbalsam och tyckte att läppstift var för "tanter". Hade till och med tankarna att söka till Guinness Rekordbok för samlare av flest läppbalsam när jag var liten :)
Dock har mitt läppglans beroende gått över till ett läppstifts beroende istället och det är enbart läppstift som gäller nu. (Det finns dock ett undantag som innefattar MAC Cremesheen Glass.) Läppstift känns helt enkelt mer moget och vuxet, bli ju 30 nästa år!
Så min fråga blir nu är du en "läppglans tjej eller en läppstifts kvinna" (för att citera mig själv!)?

5 kommentarer:

 1. Här är en läppglanskvinna:) Hade alltid läppstift förr, men fann att i takt med att åren de ila blev glans bättre.
  Häftig bild förresten!

  SvaraRadera
 2. Läppstiftskvinna sen jag fyllde 30 :) Innan var det bara läppglans. Men ett läppglans måste jag alltid ha hemma i fall jag skulle vilja dutta på lite på läppstiftet. Mitt först läppstift var ett från Chanel och jag kan inte fatta varför jag inte köpte det tidigare, det är ju så kvinnligt!!

  SvaraRadera
 3. Trevligt att det finns fler läppstifts kvinnor!

  SvaraRadera
 4. Jag ville så gärna gilla läppstift för några år sen eftersom knallröda läppar till mitt svarta hår var det bästa jag visste. Men jag tyckte att läppstift smakade och luktade illa, det kladdade på tänderna och var svårt att få jämnt. Nu älskar jag läppstift och har ohälsosamt många (om man nu kan ha det). Dock har jag fortfarande svårt för läppstift som luktar klassiskt läppstift och föredrar oparfymerade eller stift med svag doft av t.ex vanilj!

  SvaraRadera