fredag 15 juni 2012

The Body Shop Lip & Cheek Dome

I förra veckan släppte The Body Shop sin nya sommar kollektion, denna gång tilsammans med modellen Lily Cole. Beauty with Heart Collection har några läckra saker och jag köpte multiprodukten Lip & Cheek Dome.
The Body Shop Lip & Cheek Dome kommer i två olika färger den rosa Pinch Me Pink och koralliga Crazy For Coral. En lite skruvburk som har produkten i toppen kostar 185 kr för 10 ml.
Jag skulle säga att detta är en krämrouge mer än en läpprodukt. Den är också väldigt svag i färgen så man får applicrar rätt så bra. Jag hade viljat se en krämrouge på toppen och ett läppglans i burken. Formulan är relativt torr, men på kinderna fungerar den bra.
På bilden ovan har jag applicerar på handryggen och på bilden nedan ser ni Lip & Cheek Dome på mina läppar, detta är båda tjockt lager av färgen Crazy for Coral.

2 kommentarer:

  1. Ser faktiskt torr ut på läpparna . Föredrar krämigt och rik fuktighet

    SvaraRadera
  2. Jag köpte också denna och blev besviken när jag provade hemma, jag får verkligen idomin-läppar av den. Tycker att den är för ljus för att använda som rouge också. Tanken var rolig men produkten var inte så bra som jag hade hoppats.

    SvaraRadera