lördag 16 juni 2012

MAC Heavenly Creature Collection - swatches

Jag har några saker utöver Mineralize Eye Shadow Magnetic Attraction att visa er från den kommande stjärnspäckade sommarkollektionen, Heavenly Creature Collection från MAC. Det mesta som släpps den 8 juli är faktiskt helt nya färger, men läppstiftet Pleasureseeker från Neo Sci-Fi 2008, Cut a Caper från julen 2010´s A Tartan Tale Collection och Volcanic Ash Exfoliator från både Neo Sci-Fi Collection 2008 och Style Black Collection 2009 har vi sett innan. Utöver dessa LE-saker släpps även makeup borsten #286 (senast med Naturally Collection 2012) och #188, denna permanent i MAC´s sortiment.
De saker jag har sedan innan är Lipstick Cut a Caper, Volcanic Ash Exfoliator, Brush #286 och Brush #188. Jag har precis gjort en recension på #286 och Volcanic Ash Exfoliant har jag också visat innan. Dock kom jag på att jag antagligen inte har visat läppstiftet Cut a Caper.
Cut a Caper är i en mjuk och fin luster formula och den glider på läpparna fint. När jag gjorde swatchen på handen slog det mig att jag verkligen gillar färgen och blev mer och mer förtjust i den. 
Lipstick Cut a Caper är en "mid-tone peachy pink" i färgen enligt MAC.

1 kommentar:

  1. Läcker färg med klar sommarkänsla på det stiftet:)

    SvaraRadera