tisdag 19 juni 2012

Mirror mirror on the wall...!

Varje sommar är det dags för en storfilm och en film som sporrar till samarbete med skönhets företagen, årets film måste bli Snow White & The Huntsman med Kristen Steward, Charlize Theron och Chris Hemsworth i huvudrollerna. Jag har hittar några skönhetsjättar som har hakat på... Vi ska väl även minnas tillbaka till 2008 och MAC Venomous Villains kollektion samt deras tolkning på Evil Queen  
Benefit Snow White & the Huntsman Makeup Kit $45 kommer i en väldigt fin makeupväska och innehåller High Beam och Benetint i mini-size, the POREfessionals och badGAL Lash i full-size.
Diego Dalla Palma Snow White & the Huntsman Palette £25 kommer med sex ögonskuggor i enkla bärbara färger (tre matta och tre med skimmer), ett rött läppstift med namnet The Wicked Queen och en ögonpenna i svart.
Deborah Lippmann Snow White & the Huntsman Nail Lacquer Set $25 med en svagt ljusrosa Prelude to a Kiss och en mörk lilaröd Dark Side of The Moon blir dina naglar kompletta och i sann Snövit anda..

1 kommentar:

  1. Fantastiskt fina produkter. Kul att de hakar på aktuella filmer så här:) Benefits väska med innehåll vill jag gärna ha!

    SvaraRadera