tisdag 14 augusti 2012

Recension: Linda Mehrens E2 Eyeshadow Brush

Jag har haft min Eye Shader Brush #239 från MAC under cirka fyra år och tänkte att det var dags för en ny. Först var det nästan så att jag tänkte köpa ännu en, men efter lite efterforskning blev det E2 Eyeshadow Brush från svenska makeupartisten Linda Mehrens eget märke. E2 är i vitt ponnyhår och är kompakt och fast, men samtidigt mjuk och lätt att arbeta med. Pigmenten från ögonskuggan packas fint på ögonlocket och är lätt att få fina kanter med. En borste kostar 275 kr och beställs från Linda Mehrens webshop.

"Mellanstor ögonskuggspensel för alla sorters appliceringar tillverkad i finaste hår från vit ponny. Mjuk men stadig borste som hjälper  dig att bygga upp ögonskuggans pigment till en intensiv färg.  Applicerar alla ögonskuggor med denna och för att få ett resultat som ser  ut som proffsen bör du sudda alla skarpa linjer med  SB1." (Lindamehrens)
 
Det finns inget annat att säga att E2 Eyeshadow Brush är verkligen perfekt till att applicera ögonskugga på ögonlocket. Borsten gör det väldigt lätt att få upp skuggan, trycka på den och sedan bygga upp färg. Det blir ett toppbetyg på Mycket Väl Godkänt!
Jag tänkte bjuda på en jämförelse mellan E2 som är överst och de andra borstarna jag har med samma funktion. De andra är MAC #239 och Sigma F55, dessa tre är alla till för att packa ögonskugga på locket och bygga upp färgen.

1 kommentar:

  1. Verkar ju vara ett toppenköp! Tack för jämförelsen:)

    SvaraRadera