måndag 6 augusti 2012

Recension: Tweezerman Slant Tweezer

En utmärkt pincett är någon som jag verkligen behöver. Jag har kört med mina två med sned spets från Vitry och köpte även en med en spetsig spets från Mister Mascara. Helt okej pincetter, men man vill ju ha nummer ett!

Tweezerman´s pincetter tillhör de allra bästa och har vunnit många skönhetspriser som t.ex. In Style Best Beauty Buys 2010 och Teen Vouge Reader´s Choise. Jag köpte mitt exemplar i Köpenhamn för DKK 149,95 och jag kan väl tänka att det ligger på ca 200 kr här hemma.
 
Färgen på min Tweezerman Slant Tweezer är i Midnight Sky och är den klassiska modellen med sned skuren spets. Sedan inte att förglömma är att Tweezerman har livstid garanti på sina pincetter, vilket gör att den aldrig behöver bli slö samt finns i mängder av färger och mönster.
Det första jag märker är att pincetten är väldigt lätt och ligger bra i handen, den är även enkel att styra och att knippa ihop. Själva toppen är också exakt ihop och bladen är väldigt tunna och enkla att komma åt små små hårstrån med. Jag är väldigt nöjd med mitt inköp av en äkta Tweezerman Slant och sätter ett Mycket Väl Godkänt i betyg!

2 kommentarer:

  1. En sån vill jag också ha. Köpenhamn nästa!

    SvaraRadera
  2. Jag har faktiskt hittat min favorit, och det över vitry, depend (som länge var min favorit) tweezerman och andra! Det är faktiskt Kicks egna pincett som är helt ljuvlig!

    SvaraRadera