söndag 19 augusti 2012

Recension: Maybelline Dream Fresh BB 8-in-1 BB Cream

Det senaste släppet på BB-krämer i budgetklassen är Dream Fresh BB från Maybelline. Den kommer i tre färger - light, medium och universal glow och innehåller 30 ml för 109 kr. Detta är en 8-in-1 BB-kräm vilket innefattar åtta egenskaper - suddar ut ojämnheter, vårdar, spf 30, oljefri, ljusar upp, lugnar huden, återfuktar och förenas med din egna hudton. Färgen jag har testat är light och den passar mig mycket bra. 
 
Första gången jag testade denna var det ovanpå en vanlig dagkräm, det funkade inte alls BB-krämen "åkte runt" och det kändes inte bra. Så det blev att hoppa över dagkrämen i fortsättningen och egentligen ska inte en dagkräm behövas för BB-krämen ska ju vara allt i ett. Jag fortsatte att enbart använda BB-krämen för sig själv och med ett enkelt puder ovan på för att få lite mer täckning - jag använder alltid puder ovan på mina BB-krämer så det är inte speciellt för Maybelline´s variant.

Detta är en väldigt tunn kräm och den täcker inte speciellt mycket, men jag tycker att den är ett väldigt bra budget alternativ till vardags rutinen. Om jag ska jämföra med en annan BB-kräm i samma prisklass blir det Garnier Miracle Skin Prefector som täcker betydligt mer och är mer som en lättare foundation, dock känner jag att jag behöver en dagkräm under den. Själva förpackningen som är i en plast klämtub har ett skruvlock, där känner jag att det skulle underlätta om det hade varit ett snäpplock istället. Jag får ändå säga att gillar denna och färgen är perfekt till mig så det blir ett stark Väl Godkänt i betyg.

1 kommentar:

  1. Gillar också min BBkräm även om den är av ett annat märke :)

    SvaraRadera