måndag 12 december 2011

Recension: MAC Prep + Prime Future Lash Length Serum

Jag lovade er att testa MAC Prep + Prime Future Lash Length Serum under åtta veckor och att den 12 december skulle jag skriva en recension på den. Eftersom veckorna bara rusar iväg är det dags för en utvärdering just idag. Serumet som ska ge långa, tjock och hållbara ögonfransar kostar 350 kronor och finns i MAC´s permanenta sortiment.
Jag har applicerat längs övre ögonfransraden på morgonen innan smink och på kvällen efter rengöring. Jag erkänner att jag någon gång har hoppat över med jag kan lätt säga att jag har följt min rutin. Då var det dags för en utvärdering och var har hänt under de åtta veckorna som jag har hållit på...?


Här ser vi efter bilden på ögonfransarna på mitt höger öga. Jag har ju naturligt långa fransar så jag kan inte se att de har växt, tjockare har det inte heller blivit, men jag kan nog hålla med att de inte faller av lika lätt så hållbarheten får ett okej betyg. Det tråkiga är att man vill se synliga resultat och håller man på i åtta veckor som jag tycker är en rätt så lång tid förväntar jag mig mer av MAC Prep + Prime Future Lash Lenght Serum. Priset är ju inte det dyraste heller men jag skulle inte fortsätta att hålla på med serumet och betyget blir ett helt okej Godkänt.

1 kommentar:

  1. Tack för utvärderingen! Att franshåren inte så lätt faller av är ju bra- men inte tillräckligt när mer är utlovat.

    SvaraRadera