onsdag 16 maj 2012

Estee Lauder Daywear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35 - info

Den nya hypen på skönhets marknaden - BB (= Blemish Balm eller Beauty Balm) krämer är här för att stanna och varje företag lanserar just sin variant. Nu är det dags för Estée Lauder att släppa sin med det långa namnet Daywear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35 och här står BB för Beauty Benefit. Estée Lauder´s BB kräm kostar 375 kronor för 30 ml och finns i färgerna light 1 och medium 2, krämen släpptes under början på april månad. 
"Estée Lauder är ledande inom hudvård med antioxidantskydd och lanserar nu en ny, multiverkande créme som ger huden många fördelar: Den skyddar, jämnar ut och återfuktar på en och samma gång."
Daywear Anti-Oxidant BB Creme SPF 15 kommer i två färger som gör det lätt för att passa många hudtoner och passar samtidigt alla hudtyper, doften är den klassiska gurkdoften som känns fräsch och vattning detta är sedan blandat med jasmin, viol och cyklamen. Krämen ger huden en lätt täckning och skyddar mot miljöangrepp. Resultatet blir en hy som får ett friskt utseende och jämn färgton samt skyddas mot UVA och UVB med en solfaktor på 35.    

1 kommentar:

  1. Gillar verkligen att den är boostad med både solskyddsfaktor och med antioxidanter. bRA!

    SvaraRadera