lördag 19 maj 2012

Underbart hos Sephora och vad jag fick med mig hem!

Igår var jag i Köpenhamn och huvudbesöket var såklart den nyöppnde 1200 kvm stora Sephora butiken inne på varuhuset Illum. Det var mycket att ta in och det blev två rundor där :) Jag hade mest fokus på märkena som är lite svårare att få tag i för oss nordbor t.ex. Benefit, Make Up Forever, Nails Inc. och såklart Sephora´s eget märke. Det blev faktiskt bara saker från Sephoras eget märke Sephora Collection och utbudet var prisvärt, välsorterat och stort! Jag tänkte visa vad jag köpte och har delat in det i hudvård, nagelvård och övrigt...
Hela godispåsen :)
Det senaste är ju BB krämer och jag blev väldigt sugen på Sephoras egen variant BB Moisturizing Cream SPF 15 (50 ml) i färgen light. Den är dock rätt så mörk för att vara light och jag tror att den kommer att passa bra på sommaren. Jag har blivit förtjust i rengöringsolja och Supreme Cleansing Oil (190 ml) verkar spännande likaså Waterproof eye makeup remover (125 ml).
När man byter nagellack som jag gör ska det gå snabbt både på och av. Sephoras Express drying oil (7 ml) och Express nail polish remover (75 ml) fixar detta lätt och återfuktningen sker med Nourishing hand cream (50 ml). 
Jag gillar doften på Cotton Flower den är lugn men samtidigt frisk och mjuk och i Sephoras kroppsserie fanns Moisturizing body lotion Cotton Flower (200 ml). Det blev även ett par nya Nail File (x2) och till all rengöring behövs Soft touch cotton pads (70 st). På de sakerna jag köpte ligger priserna mellan 30-124 DKK.

2 kommentarer:

  1. Gud vad avundsjuk jag är! Vill också på sephora..

    SvaraRadera
  2. What an astonishing goody bag!!

    SvaraRadera