måndag 21 maj 2012

Recension: Rapsodine Ekoraps Socker & Rapsskrubb och Bodyoil

Jag har haft Ekoraps Socker & Rapsskrubben från Rapsodine liggandes ett tag och under förra veckan kom även en ny sak i serien en olja för kroppen - Ekoraps Bodyoil. Jag har hunnit att testa på varje produkt var för sig, men också tillsammans viket jag tycker att de fungerar bäst som.  
Ekoraps Socker & Rapsskrubb är en sockerbaserad skrubb för hela kroppen som även innehåller rapsolja 200 ml kostar 169 kr.
Nyheten från Rapsodine är Ekoraps Bodyoil som är en mjukgörande olja för kroppen som samtidigt skyddar huden och återfuktar den. En glasflaska innehåller 100 ml och kostar 299 kr.

Kroppsoljan är faktiskt riktigt trevlig och den går snabbt in i den lite fuktiga huden och lämnar en mjuk känsla på kroppen. Doften känns naturlig och lätt "rapsig" och naturlig. Det viktiga med kroppsoljor för mig är att de inte lämna en kladdig känsla på huden och detta lever Ekoraps Bodyoil upp till. En bra och "snäll" kroppsolja som får betyget Godkänt.

Skrubben är också bra men väldigt svår att hantera i duschen då den är otroligt tjock och den glider av och ner på golvet. Kornen som är av råsocker river på bra och det känns att den tar och man blir av med gamla hudceller. Doften är naturlig och åt det lite söta håller, en helt okej skrubb som får Godkänt i betyg.

1 kommentar: