måndag 28 maj 2012

Recension: Waterclouds Slippery Repair Serum & Repair Leave-in Conditioner

Waterclouds är ett märke som har funnits ett tag på den svenska markanden och nu kommer två nya produkter som jag har fått hem till testing.
Slippery Repair Serum: Är "ett lättviktigt serum som innehåller silkesprotein och provitamin B5. Dessa ingredienser ger näring till håret och hjälper till att binda fukten i hårstrået. Slippery Repair serum motverkar kluvna hårtoppar och frissighet och gör håret mjukt och följsamt. Håret får ett frisk och glansigt utseende. Applicera 1-3 droppar i handen. Fördela i fuktigt hår innan du fönar eller stylar. Tillsätt mer i torrt hår för att tämja frissighet samt ge mer intensiv glans." En flaska med pump funktion kostar 169 kr.


Repair Leave-in Conditioner: "Är ett lättviktig och näringsberikad spraybalsam som innehåller Cloudberry seed oil och Macadamia nut oil. Dessa oljor innehåller vitamin E och antioxidanter som återfuktar och stärker håret. Produkten motverkar friss och hjälper ett torrt och skadat hår att se friskare ut. Produkten fungerar mycket bra för att reda ut trassligt hår.  Repair Leave in Conditioner är gjord för att sitta kvar i håret och skall inte sköljas ur." Sprayen appliceras i handdukstort hår och ska inte sköljs ur, en flaska kostar 119 kr.
 
Jag har använt dessa några gånger och jag är mest positiv till Repair Leave-in Conditioner som fungerar väldigt bra med sin funktion som spraybalsam. Efter jag har torkat håret har jag sprayat den över och upplever att det är lättare att bortsta ut och håret blir mjukt och lent. Slippery Repair Serum är använt enbart i mina toppar (som iövrigt behöver klippas!), de blev lite friskare och även här blev håret mjukare och friskare. Ett samlat betyg för båda produkterna blir ett bra Godkänt.

2 kommentarer:

  1. Håller med om att det räcker att ta produkten i topparna annars så kan håret upplevas som platt tungt och trist

    SvaraRadera
  2. Vad lustigt att leave-in conditionern fungerar på dig. På mig fungerar den inte alls, noll. Jättetråkigt!

    SvaraRadera