onsdag 3 augusti 2011

Recension: CLEAN Original Dry Shampoo

Jo, vad det har blivit mycket recensioner på hårsaker här, kan ha något att göra med min härföränding. Från brunett till blondin! Jag är lite kluven inför torr shampoo och använder de inte så värst mycket. De ska ta bort fet och liknande från håret mellan hårtvättarna, men tar man för mycket blir håret ännu mer fet. Hmm...
Cleans torrshampoo har den vanliga Clean-doften innehåller 90 gram och jag betalade 139 kr på tax-free:n, såg att den kostade 195 kr hos eleven.se. Det jag gillar med flsakan är att den har en lite avsmalnande pip där pudert kommer ut vilket göra appliceringen enkel. Pudert som är torrshampoot innehåller Clean´s Cotton Vantage som absorberar överflödig olja i håret och är baserad på frön, extrakt och proteiner från bomull.
Jag tycker att Clean Original Dry Shampoo gör sitt jobb varken bättre eller sämre än något annat torrshampoo. Doften är bra och appliceringsmetoden med sin pip. Det blir ett betyg som är ett Godkänt.

3 kommentarer:

  1. Åh låter ju bra ju, jag har varit nyfiken på det här torrschampot. Blir man sådär "gråhårig" om det blir lite för mycket på ett ställe eller fördelas det bra med pipen tycker du?

    SvaraRadera
  2. Nä jag tycket inte att man blir så där gråhårig, men man behöver arbeta in pudert ordenligt i håret.

    SvaraRadera
  3. Visst måste man jobba på för att torrschampot ska bli osynligt samt ge effekt. Bra att ha-grej när tiden inte räcker till för hårtvätt men kan såklart aldrig ersätta ett nytvättat hår!

    SvaraRadera